Rólunk

Örömmel tölt el minket, hogy már több mint 23 éve kedvünkre süthetünk, főzhetünk itt a Vihar utcában. Hálásak vagyunk mindenegyes vendégnek, aki az étteremben megfordult. Ez alatt igyekeztünk minden hibánkból tanulni (kisebb- nagyobb sikerrel), ami egy nem tudatos fejlődésben nyilvánult meg.

Mára odáig jutottunk, hogy az egyetemes gasztronómia összes írt és íratlan szabályát betartva, de nem mellőzve az amatőr házi praktikák egyszerűségét sem tesszük a dolgunkat.

Az alapanyagok kiválasztásában mindig gondosan járunk el, jó ideje nem használunk fel olyan készítményeket melyek ízfokozót vagy bármilyen mesterséges adalékanyagot tartalmaznak.

Minden reggelünk a piacon indul friss, zöld és hentesáruért. A bevált alapanyagokat csak finomabbra cseréljük. Napról-napra új ötletekkel próbálunk előállni, hogy az étlapunk ne legyen egyhangú.

Jelöljön minket a Facebook-on vagy hívjanak minket telefonon 061-229-1906, 0620-245-3033 itt informáljuk a vendégeinket a napi újdonságokról . Ezután is nagy szeretettel várjuk önöket, töltsenek el nálunk néhány kellemes órát családi hangulatban.